• Fort Napoleon - Oostende

Fort Napoleon - Oostende

In de duinen ten noorden van Oostende staat een indrukwekkend fort met een bewogen geschiedenis. De beruchte Franse generaal Napoleon liet het bouwen ter verdediging tegen aanvallen uit het westen, maar het gebouw heeft inmiddels verschillende levens gehad. Vandaag is het fort een plek die je moet gezien hebben. Een spannende rondleiding met iPod neemt je mee naar het einde van de 18de eeuw.


Fort Napoleon is een van de belangrijkste attracties aan de kust en is dé ideale locatie voor uw exclusief seminarie of bedrijfsevent. Naast een historisch bezoek kan u er bedrijfsactiviteiten (incentives, teambuilding, vergaderingen), productpresentaties, … organiseren. Een verzorgde catering met streekeigen producten ondersteunt uw evenement in een exclusief kader.


De omliggende duinen, het dichte strand, de zee, de haven, de vuurtoren, de oorlogsbunkers, de speelweide, het voetbalterrein… maken van het Fort Napoleon tot een uitgelezen plekje om een dagje of halve dag met een collega’s of klanten te vertoeven. 
 

Ledenvoordeel

Leden van Herita genieten van een korting bij het bezoek van het fort. Ontdek hier je ledenvoordeel!

Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan!
 

 

Gezinnen met kinderen

Aan jonge bezoekers wordt er ook gedacht! Kinderen kunnen het Fort Napoleon bezoeken met een iPod. Alle informatie vind je hier. 


Huur deze locatie

Het is mogelijk om verschillende ruimtes, of zelfs het hele fort, af te huren voor evenementen en meetings. Hier vind je alle informatie.

 
Fort Napoleon - Oostende
Adres en contact: 

Fort Napoleon
Vuurtorenweg 13
8400 Oostende

www.fort-napoleon.be

Onthaal:
T 059 32 00 48
F 059 32 00 56
info-fort@fort-napoleon.be

Restaurant:

T 059 33 21 60
F 059 33 21 80
restaurant@fortnapoleon.be