Acties & Wedstrijden

Op deze pagina vind je een overzicht van alle acties en wedstrijden waaraan je kan meedoen als lid van Herita.

Ben je nog geen lid? Meld je snel gratis aan.

Wedstrijdreglement

Er zijn momenteel geen actuele ledenvoordelen in deze categorie. Hou onze website of nieuwsbrief in de gaten, want binnenkort organiseren we zeker wat nieuws.

Afgelopen ledenvoordelen

Sint-Pieterskerk van Langdorp
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
30/11/2017
Wesp vzw brengt de wereld naar Langdorp. In het eerste seizoen is er zo Italiaanse warmte, Britse folk of zachte geluiden uit het verre Estland, naast groepen van bij ons, vaak in een originele combinatie. En dat alles in een unieke locatie, de bijzondere Sint-Pieterskerk van Langdorp.
Kastelen en abdijen Brugse Ommeland
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
30/11/2017
Het Brugse Ommeland ademt geschiedenis. In de bossen verstoppen zich meer dan honderd kastelen en abdijen. In 2017 staat dit bijzondere erfgoed in de kijker. Nog tot eind november zijn er talloze activiteiten in kastelen en abdijen en hun mooie parken. Verwacht je aan fiets- en wandeltochten, culinaire events, activiteiten voor kinderen en unieke locaties die worden opengesteld…
M-Schatkamer van Sint-Pieter - Leuven
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
09/01/2018
De Sint-Pieterskerk is iets voor op je bucket list. Daar hangt het mooiste schilderij van Leuven: Het Laatste Avondmaal. Het is het enige kunstwerk van een Vlaamse primitief dat nog op exact dezelfde plaats hangt waarvoor het is bedoeld. Win een van de 50 vouchers!
Abonneren op Acties & Wedstrijden