Acties & Wedstrijden

Op deze pagina vind je een overzicht van alle acties en wedstrijden waaraan je kan meedoen als lid van Herita.

Ben je nog geen lid? Meld je snel gratis aan.

Wedstrijdreglement

Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
30/09/2017
Win een duoticket voor het concert van Estbel . Estbel is de muzikale ontmoeting tussen de Estse Leana Vapper & de Vlaming Hartwin Dhoore (lid van Trio Dhoore). Iemand uit Estland dus, nog geïnspireerd door natuurbeleving, samen met een Vlaming, snakkend naar die betonstop. Een reis tussen (eiland) Saaremaa en Sint-Lievens-Houtemis, en een aangename kennismaking met muziek uit Estland.
Kastelen en abdijen Brugse Ommeland
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
30/11/2017
Het Brugse Ommeland ademt geschiedenis. In de bossen verstoppen zich meer dan honderd kastelen en abdijen. In 2017 staat dit bijzondere erfgoed in de kijker. Nog tot eind november zijn er talloze activiteiten in kastelen en abdijen en hun mooie parken. Verwacht je aan fiets- en wandeltochten, culinaire events, activiteiten voor kinderen en unieke locaties die worden opengesteld…

Afgelopen ledenvoordelen

Water-rAnt
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
10/09/2017
Op 22, 23 en 24 september 2017 verzamelt Water-rAnt verzamelt meer dan honderd authentieke schepen op het Antwerpse Eilandje, in de haven en in de Scheldedelta. Je maakt kennis met historische schepen en vaartuigen, nautische sites, gerelateerde ambachten en kunst- of cultuurvormen.
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
15/09/2017
Win een duoticket voor het concert van Coope, Boyes & Simpson. 25 jaar geleden begon Jim Boyes met het trio Coope, Boyes & Simpson.
Abonneren op Acties & Wedstrijden