Bestel de unieke bieren Cuvée Antonine in avant-première en win het recht van de 1ste nacht

Aanbod geldig tot: 
12/03/2017
Cuvée Antonine Blond
Cuvée Antonine Bruin

Op het hertogelijke domein van het Kasteel d’Ursel staat in het kasteelpark een 19de -eeuws schildersatelier. In 2018 krijgt ook het atelier een nieuw leven als stijlvolle vakantiewoning. Het souterrain en de zolder bieden plaats aan drie slaapkamers met bijbehorende badkamers. In het voormalige atelier op de bel-etage komen een open keuken en een salon met uitzicht op het park.


De afwerking en de inrichting van Het Atelier van Antonine zijn niet begrepen in het restauratiebudget. Het Kasteel d’Ursel zet daarom deze unieke financieringsactie op poten.


De ambachtelijke brouwerij Den Triest in Kapelle-op-den-Bos brouwt in beperkte oplage twee unieke bieren met ingrediënten uit het kasteeldomein: Cuvée Antonine Blond en Cuvée Antonine Bruin.


De bieren zijn afzonderlijk te koop of in cadeauverpakking. In de cadeauverpakking vind je een nummer waarmee je kans maakt op een uitzonderlijk voorrecht: het recht van de eerste nacht in de vernieuwde vakantiewoning.


Begin 2018 wordt de winnaar uitgeloot. Hij of zij mag met een gezelschap van acht personen helemaal gratis het allereerste weekend komen doorbrengen in Het Atelier van Antonine, dat tegen de zomer van 2018 gerestaureerd zal zijn.


Ledenvoordeel

Als lid van Herita kan je je bestelling in avant-première plaatsen! Zo ben je zeker dat je de unieke bieren als eerste in huis haalt.


Praktisch

Prijs fles Cuvée Antonine Blond of Bruin van 75 cl: € 10

Prijs cadeaupakket (2 flessen, glas, boekje én geluksnummer): € 25 in vvk

Ophalen van de bestelling kan tijdens de proefdagen op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017 (telkens van 11u tot 18u) in het Kasteel d’Ursel in Hingene.


Bestel de unieke bieren via info@kasteeldursel.be of 03 820 60 10.

Meer info over Cuvee Antonine: www.kasteeldursel.be