Exclusief

Op deze pagina vind je een overzicht van alle exclusieve activiteiten en evenementen waaraan je kan deelnemen als lid van Herita.

Ben je nog geen lid? Meld je snel gratis aan.

Vragen?
Bekijk onze praktische richtlijnen voor ledenactiviteiten

Exclusief
Aanbod geldig tot: 
30/04/2017
Een professionele gids leidt je rond in Texture, museum over Leie en vlas. Hij duikt met jou in de boeiende de geschiedenis van de regionale vlasindustrie maar vertelt je ook alles over de nieuwste toepassingen van vlas in voeding, landbouw, textiel, design…
Muzikale Wandelingen
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
13/05/2017
Lennaert Maes en Andries Boone nemen je mee op een muzikale wandeling in de prachtige groene omgeving van het kasteel van Horst. De heren halen oude sagen uit de streek van onder het stof en steken die in een nieuw, stevig muzikaal jasje.
Antitankgracht Haacht
Exclusief
Voor Families
Aanbod geldig tot: 
14/05/2017
Het landelijke Haacht kent een rijk oorlogsverleden. Tijdens deze unieke activiteit ontdek je de overblijfselen van dit hoofdstuk uit de Haachtse geschiedenis vanuit een echte legerjeep. In een colonne van jeeps rijd je langs bunkers en geheime verzetsacties terwijl een enthousiaste gids alles haarfijn uit de doeken doet.
© Hello Bruges
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
21/05/2017
De fiets is het geknipte vervoersmiddel om op ontdekking te trekken. Samen met een enthousiaste gids van Hello Bruges verken je al fietsend het Brugse ommeland. De tochts brengt je langs de imposante kastelen Tudor en Beisbroek en hun uitnodigende tuinen en parken, maar we houden ook halt bij een paar verborgen pareltjes zoals het Foreyst, Ter Lucht en het enige Kartuizerinnenklooster in de Nederlanden.
Halen
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
21/05/2017
Ontdek de geschiedenis van de Slag der Zilveren Helmen tijdens een verrassende wandeling. Je komt niet alleen alles te weten over deze historische veldslag, maar ook over het dagelijkse leven tijdens de oorlogsjaren.
Plantentuin in Meise
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
28/05/2017
Een ervaren gids neemt je mee op een historische rondleiding doorheen de Plantentuin. Tijdens deze wandeling kom je alles te weten over de geschiedenis van het domein, die teruggaat tot in de 12 de eeuw.
© P. van Gelooven
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
28/04/2017
De inschrijvingen voor deze activiteit werden afgesloten.
Slot van Laarne
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
01/05/2017
De inschrijvingen voor deze activiteit werden afgesloten.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
07/05/2017
Aan de rand van Brussel ligt het Kasteel van Groot-Bijgaarden. Dit toonbeeld van Vlaamse Renaissancestijl dateert uit de 17de eeuw. De 30 meter hoge slottoren werd reeds opgetrokken in de 14de eeuw. Van hieruit heb je een prachtig panoramisch uitzicht over Brussel en de Vlaamse rand. Het kasteel bevindt zich temidden van een rustig, fleurig park en wordt omringd door een brede sloot, geflankeerd door een rij eeuwenoude beuken. In dit park worden elke lente de "Floralia Brussel" georganiseerd. Op deze prachtige lentebloemententoonstelling kan je het kleurrijke resultaat van meer dan 1 miljoen ...

Afgelopen ledenvoordelen

Exclusief
Aanbod geldig tot: 
09/04/2017
OPGELET! De inschrijvingen voor deze rondleiding zijn volzet. Je kan een plaats op de wachtlijst reserveren.
Abonneren op Exclusief