Exclusief

Hier vind je een overzicht van alle exclusieve activiteiten die we voor leden van Herita organiseren. 


Heb je nog vragen? Bekijk hier alle praktische richtlijnen voor Herita-ledenactiviteiten.


Nog geen lid van Herita? Meld je snel gratis aan.

Huisje van Majutte.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
24/02/2018
Een professionele gids leidt je rond in het Belle Epoque Centrum. De toonbeelden van welvaart en opkomend kusttoerisme geven het startshot voor een verdere wandeling doorheen Blankenberge. Grillig smeedwerk, kleurige glas-in-lood ramen en mooie sculpturale elementen vormen de leidraad van de wandeling. Eindigen doen we in het cafétje van het Huisje van Majutte. Met een Blankenbergse Kokketeute in de hand gaan we de confrontatie aan met de kroostrijke gezinnen die er ooit woonden en met hun harde vissersleven.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
25/02/2018
Vanaf het begin van de XXe eeuw ontstaat de behoefte om een nieuwe militaire verdedigingsgordel te bouwen ter bescherming van de stad Antwerpen en haar haven. In 1909 wordt gestart met de bouw van het Fort van Breendonk. Het fort wordt gebouwd in ongewapend beton als een fort van de tweede orde met aangehechte caponnières.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
25/02/2018
In 2002 gaf Netwerk de opdracht aan architect Eugeen Liebaut om een oude tabaks- en passementenfabriek op rechteroever van de Dender een nieuw leven te geven als centrum voor hedendaagse kunst. De architect respecteerde in zijn ontwerp de geschiedenis van het gebouw waardoor het verleden als het ware met het heden spreekt. Tijdens de erfgoedrondleiding in het Netwerkgebouw kom je meer te weten over het industriële verleden van de site, maar ook over het veranderend imago van de buurt. Er zijn ook twee solotentoonstellingen te zien in Netwerk Aalst, met hedendaagse kunst van Chrysanthi ...

Afgelopen ledenvoordelen

Brouwerij Roman - Oudenaarde
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
02/12/2017
Brouwerij Roman in Oudenaarde is de oudste familiebrouwerij van het land. De passie voor bier brouwen werd overgedragen van generatie op generatie sinds 1545. De huidige imposante gebouwen en binnenplaats dateren uit 1930.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
07/12/2017
In het West-Vlaamse Roeselare stichtte de familie Rodenbach in 1821 hun brouwerij. Het bier dankt zijn unieke kwaliteit en meesterlijk karakter aan de eikenhouten foeders waarin het rijpt. Pittig detail: de foederzalen waar het bier rijpt, zijn net zoals de oude brouwzaal, de voorgevel van de mouterij en de moutast beschermd erfgoed.
Abonneren op Exclusief