Exclusief

Op deze pagina vind je een overzicht van alle exclusieve activiteiten en evenementen waaraan je kan deelnemen als lid van Herita.

Ben je nog geen lid? Meld je snel gratis aan.

Vragen?
Bekijk onze praktische richtlijnen voor ledenactiviteiten

Plantentuin in Meise
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
28/05/2017
Een ervaren gids neemt je mee op een historische rondleiding doorheen de Plantentuin. Tijdens deze wandeling kom je alles te weten over de geschiedenis van het domein, die teruggaat tot in de 12 de eeuw.
Schoonselhof - Grafzerkje
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
04/06/2017
Met maar liefst 84 hectare valt er heel wat te ontdekken op het Schoonselhof. Verken het Antwerpse Père Lachaise met een gids en laat je meevoeren doorheen de geschiedenis van de stad.

Afgelopen ledenvoordelen

© Hello Bruges
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
21/05/2017
De fiets is het geknipte vervoersmiddel om op ontdekking te trekken. Samen met een enthousiaste gids van Hello Bruges verken je al fietsend het Brugse ommeland. De tochts brengt je langs de imposante kastelen Tudor en Beisbroek en hun uitnodigende tuinen en parken, maar we houden ook halt bij een paar verborgen pareltjes zoals het Foreyst, Ter Lucht en het enige Kartuizerinnenklooster in de Nederlanden.
Halen
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
21/05/2017
Ontdek de geschiedenis van de Slag der Zilveren Helmen tijdens een verrassende wandeling. Je komt niet alleen alles te weten over deze historische veldslag, maar ook over het dagelijkse leven tijdens de oorlogsjaren.
Abonneren op Exclusief