Ga op ontdekking in Fort Liefkenshoek

Aanbod geldig tot: 
09/09/2018
Fort Liefkenshoek

Kinderen tot 14 jaar kunnen met het hele gezin in het belevingscentrum zelf op ontdekking gaan. Ze maken op een speelse manier kennis met de geschiedenis van het fort en de verhalen van de bewoners. Via allerlei spelletjes en doe-opdrachten worden zij ondergedompeld in het fantastische verhaal dat dit indrukwekkend fort te vertellen heeft.


Een bezoek aan het Fort kan ook perfect gecombineerd worden met een rondleiding in de Waaslandhaven, een bezoek aan het Verdronken Land van Saeftinghe of aan de kerncentrale van Doel of een excursie langs kreken en polders. De toeristische troeven in het centrum van Beveren, zoals Kasteel Cortewalle en Hof ter Saksen, zijn maar een klein half uurtje rijden vanuit het fort.


In het bezoekerscentrum van Fort Liefkenshoek staat de eeuwenlange strijd van de mens tegen het water centraal. De intrigerende rol van Fort Liefkenshoek loopt als rode draad in het verhaal van overstromingen en inpolderingen, oorlogen en het ontstaan van de landsgrens, de visserij,de landbouw en de oprukkende industrialisering.


Meer info over het gezinsaanbod op de website van Fort Liefkenshoek.


Ledenvoordeel

Leden van Herita genieten van een mooi ledenvoordeel bij Fort Liefkenshoek. Je krijgt op vertoon van je lidkaart korting op de publicatie ‘Het Fort Liefkenshoek te Beveren’.

Nog geen lid van Herita? Meld je snel gratis aan. 


Praktisch

Alle praktische informatie over het Fort Liefkenshoek vind je hier.