Korting op het boek 'Kastelen en abdijen in het Brugse Ommeland'.

Aanbod geldig tot: 
30/11/2017
Kastelen en abdijen Brugse Ommeland

Het Brugse Ommeland ademt geschiedenis. In de bossen verstoppen zich meer dan honderd kastelen en abdijen. In 2017 staat dit bijzondere erfgoed in de kijker. Nog tot eind november zijn er talloze activiteiten in kastelen en abdijen en hun mooie parken. Verwacht je aan fiets- en wandeltochten, culinaire events, activiteiten voor kinderen en unieke locaties die worden opengesteld…

Aan kastelen en abdijen zijn prachtige verhalen verbonden. Die werden gebundeld in het boek ‘Steenrijk & Begeesterd. Kastelen en abdijen in het Brugse Ommeland’. Deze nieuwe publicatie van de Provincie West-Vlaanderen van de hand van historica Véronique Lambert neemt je mee op een tocht door meer dan duizend jaar geschiedenis. Je ontdekt de mooiste kastelen en abdijen in het Brugse Ommeland en maakt kennis met hun architecten, bouwheren en bewoners. In het boek staan ook vijf fietstochten die je naar de toplocaties brengen. Het hele werk is doorspekt met leuke anekdotes, vertellingen, illustraties en interviews. 

 

Ledenvoordeel

Exclusief voor Herita-leden biedt de Provincie West-Vlaanderen een korting aan op het boek. Je betaalt nu € 12 i.p.v. € 15.

Bestel het boek en vermeld de kortingscode HER2017sb

Meer info over het Jaar van de Kastelen en Abdijen: www.brugseommeland.be.

 

Deze kortingsactie kadert in het Kastelen- en Abdijenjaar van het Brugse Ommeland. Meer dan honderd statige kastelen en authentieke abdijen maken al eeuwenlang deel uit van het historische decor van het Brugse Ommeland. In 2017 staat dit bijzondere erfgoed in de kijker. Start je ontdekkingstocht op www.brugseommeland.be en ontdek het volledige aanbod.

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Jaar van de Kastelen en Abdijen? Schrijf je in op de nieuwsbrief.