Win een bezoek met audiogids aan het M-Museum in Leuven

Aanbod geldig tot: 
19/10/2017
© Karel Rondou
© Veerle Ausloos

Meer dan een museum! M springt in het oog met een mix van oude en hedendaagse kunst in het historisch centrum van Leuven.

Het strakke museumcomplex werd ontworpen rondom het oude stadsmuseum Vanderkelen-Mertens. Het museum is ook de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud, compleet met een centrale binnentuin en het dakterras dat een adembenemend uitzicht biedt over de skyline van Leuven. Tel daar nog de M-Schatkamer van Sint-Pieter als blikvanger bij en een bezoek aan M is steeds een totaalervaring.

De collectie van meer dan 52.000 objecten is het kloppende hart van M. Naast de kunstproductie in Leuven en Brabant, van de middeleeuwen tot de 20ste eeuw, staat ook de Belgische kunst na 1945 centraal. Van de oudheid, schitterend zilver, tot topstukken van Dirk Bouts, Jef Lambeaux, Constantin Meunier, Rogier Van der Weyden en hedendaagse kunst.

Naast hedendaagse beeldende kunsten, zoals fotografie, video, schilder- en beeldhouwkunst, kan je er ook performance, dans en architectuur ontdekken. Elke discipline krijgt een plaats in M en maakt het een plek waar altijd iets te beleven valt.

Win een van de 50 vouchers inclusief audiotour!


Praktisch

Waar? M-Museum, Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven

Wanneer? De tickets zijn geldig tot 12 juni 2018

Meer info over het Museum-M: www.mleuven.be 


Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.