Win een duoticket voor een historische rondvaart tijdens Water-rAnt

Aanbod geldig tot: 
10/09/2017
Water-rAnt
Water-rAnt

Op 22, 23 en 24 september 2017 verzamelt Water-rAnt meer dan honderd authentieke schepen op het Antwerpse Eilandje, in de haven en in de Scheldedelta. Je maakt kennis met historische schepen en vaartuigen, nautische sites, gerelateerde ambachten en kunst- of cultuurvormen. Het is een belevingsmoment vol scheepse tradities en waarden die het nautische DNA van het publiek prikkelt, het verleden waardeert maar ook koersen uitzet voor de toekomst.


Op zaterdag 23 september 2017 maak je kans op een van de 10 duotickets voor een unieke rondvaart exclusief voor Herita-leden! De rondvaart zal gebeuren een van de historische schepen die terug in hun authentieke staat werden gerestaureerd. Aan boord kom je alles te weten over het schip en haar functies.


Tijdens de rondvaart vertelt een enthousiaste gids je meer over het Droogdokkeneiland. De Scheldebocht op het Eilandje wordt het schilderachtige decor voor het Droogdokkenpark. Aan dit park komt ook een nieuw Maritiem Museum. Geen duf ‘bootjesmuseum’, maar wel een interactief museum dat maritiem erfgoed combineert met een ontdekkingstocht door de actieve droogdokken. Door de unieke ligging in de buitenbocht van de Schelde vormt het projectgebied een scharnierpunt tussen stad en haven.

 

Win een duoticket


Praktisch

Waar? Afspraak aan het infopunt op de hoek van de Nassaustraat en Nassaubrug, 2000 Antwerpen

Wanneer? Zaterdag 23 september 2017 om 10u (einde voorzien omstreeks 11.45u)

Detail:

10u – 11u: ontvangst met koffie en toelichting over het aanwezige Antwerpse watererfgoed

11u – 11.45u: rondvaart

Meer info over Water-rAnt: www.Water-rAnt.be


Ontdek ook onze andere tijdelijke voordelen en wedstrijden.