Win een duoticket voor een klassiek concert in de voormalige Sint-Augustinuskerk

Aanbod geldig tot: 
15/02/2017

Kamermuzikanten Marie Hallynck en Muhidinn Durroglu zijn twee topsolisten. Hun synergie en muzikale gedrevenheid staan garant voor een welklinkend feest van emoties op het podium. Laat je meevoeren door de muziek van J. Brahms en D. Shostakovich tijdens een gezellig middagconcert van dit magistrale duo. 

Marie Hallynck (Doornik) is een van de grote cellisten van haar generatie. Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en de Muziekkapel Koningin Elizabeth en vervolmaakte zich aan de Musikhochschule van Stuttgart. In 2001 werd zij door de Vereniging van Europese concertzalen verkozen als 'Rising Star'. Het jaar daarop riep de Belgische Muziekpers haar uit tot ‘Solist van het Jaar’.

Pianist en componist Muhiddin Dürrüoğlu (Turkije) startte op zijn elfde aan het hoger Conservatorium van Ankara. Hij verhuisde naar België om zijn opleiding te vervolledigen aan het Conservatoire Royal de Bruxelles. Hij studeerde verder aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth en behaalde een doctoraat piano aan de Indiana University School of Music in Bloomington (VS). In 1991 was hij finalist bij de European Piano Competition en in 1992 laureaat bij het Concours Nany Philippart.


Over Middagconcerten

De Middagconcerten van Antwerpen vinden elke vrijdagmiddag plaats in de voormalige Sint-Augustinuskerk. Schitterende musici en heerlijke programma’s laten je gedurende een uur wegdromen bij meesterlijke kamermuziek. De gezellige ontvangst vooraf in de foyer en de mogelijkheid om nadien nog even na te praten met de musici maken van deze Middagconcerten een unieke beleving.

 

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Praktisch

Werken van D. Sjostakovitsj, J. Brahms door Marie Hallynck (cello) en Muhidinn Durroglu (piano)


Wanneer? Vrijdag 24 februari 2017, om 12u00 (duur: 1 uur)
Waar? St.-Augustinuskerk (Amuz), Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen

Meer info over Middagconcerten en tickets: www.middagconcerten.be  


Lunch? Nadien kan je lekker lunchen in de foyer van Amuz. Reserveer een plekje.