Win een Gouden Carolus fiets- en wandelzoektocht in het Mechelse

Aanbod geldig tot: 
07/09/2017

De Gouden Carolus zoektochten en de stadsrally's van Gezinssport Vlaanderen zijn allebei uitgegroeid tot een begrip in de zoektochtwereld, met in totaal meer dan 12.000 enthousiaste deelnemers vanuit heel Vlaanderen. De krachten van beide zoektochten worden nu gebundeld met als resultaat een heus zoektochtpakket waaraan jong en oud een hele zomer lang pret kan beleven in Mechelen.

 

Wat mag je verwachten? De fietszoektocht neemt je mee langs een stukje van de Gouden Carolus fietsroute van zo'n 25 km waarbij je zalig kan genieten van een ontspannend tochtje langs de Mechelse groene gordel en het water. Er is ook een wandelzoektocht van zo’n 3,5 km door het historische hart van cultuurstad Mechelen uitgestippeld met daarbij ook een gratis kinderformule.

 

Met de geocache ga je aan de hand van GPS-coördinaten op zoek naar het geheim van de Mechelse begijnen. Alle routes behalve de geocaching kan je vooraf downloaden op je outdoor-gps (*) en in de verzorgde en handige brochures vind je toeristische weetjes en tips omtrent zaken die je langs je route tegenkomt. Als je daar de steeds aangroeiende prijzenpot bijvoegt, zijn alle ingrediënten aanwezig om er alweer een geslaagde editie van te maken.

 

Herita-leden maken kans op 5 Gouden Carolus fiets- en wandelzoektochten!

 

(*) Mechelen Wandelroute: www.hetanker.be/zoektochten/GPS - Mechelen Fietsroute: www.hetanker.be/zomerzoektochten/GPS

 

Win een zoektocht

 

Praktisch

Waar? Mechelen en de ruime Mechelse groene gordel

Wanneer? Loopt tot 1 oktober 2017

Meer info over de Gouden Carolus fiets- en wandelzoektochten: www.hetanker.be

 

Ontdek ook onze andere tijdelijke voordelen en wedstrijden.