Win een overnachting voor 2 personen in het Brugse Ommeland

Aanbod geldig tot: 
18/05/2017
Brugse Ommeland
Hof van Steelant Pipowagen

Wil je er even tussenuit? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een overnachting met ontbijt bij B&B Hof van Steelant in Loppem.

B&B Hof van Steelant is ondergebracht in een schitterend gerenoveerde 17de eeuwse kasteelhoeve, temidden van het groen. Hier kom je helemaal tot rust en kan je genieten van de unieke, ecologische sfeer. Bovendien is deze B&B de ideale uitvalsbasis om de kastelen en abdijen in het Brugse Ommeland te ontdekken.

Logeren doe je in één van de twee ruime, gezellige kamers, maar je kan de nacht ook doorbrengen in een originele pipowagen in de tuin. 's Ochtends schuif je aan tafel voor een uitgebreid biologisch ontbijt, later op de dag kan je genieten van de grote afgesloten tuin. Hier kan je picknicken of kennismaken met de neerhofdieren.


Deze wedstrijd werd afgesloten. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Meer info over het Jaar van de Kastelen en Abdijen: www.brugseommeland.be.

Meer info over B&B Hof van Steenlant: www.hofvansteelant.be


Deze wedstrijd kadert in het Kastelen- en Abdijenjaar van het Brugse Ommeland. Meer dan honderd statige kastelen en authentieke abdijen maken al eeuwenlang deel uit van het historische decor van het Brugse Ommeland. In 2017 staat dit bijzondere erfgoed in de kijker. Start je ontdekkingstocht op www.brugseommeland.be en ontdek het volledige aanbod.


Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Jaar van de Kastelen en Abdijen? Schrijf je in op de nieuwsbrief.