Win een Vespatrip voor 2 personen langs kastelen en abdijen in het Brugse Ommeland

Aanbod geldig tot: 
19/10/2017

Ontdek de leukste tips voor het najaar in het Brugse Ommeland! Kasteel Tillegem zet de poorten open, in Oudenburg is er een expo over oude handschriften of breng een bezoekje aan een kasteel of abdij. Liever wat actiever? Maak een herfstwandeling langs kastelen of een rondrit met een Fiat 500, een Solex of een Vespa!


Win een vesparitje!

Met de Vespa cruisen door het Brugse Ommeland van abdij naar kasteel. Vesparoute.com ontwikkelde voor het themajaar Kastelen en abdijen een speciale route op gps. Je vertrekt vanuit het pittoreske Damme en ontdekt tal van statige kastelen en verborgen abdijen op je route. Een unieke ervaring!


Praktisch

Aanbod? 1 vespa voor 2 personen voor een hele dag ter waarde van €89!

Inbegrepen: Vespa, helm(en), verzekering BA, benzine, gps met de route “Abbazia & Castelli con Vespa”.

Waar? Doorheen het Brugse Ommeland

Wanneer? Geldig tot 31/10/2018


Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar werd persoonlijk op de hoogte gebracht. 


Deze wedstrijd kadert in het Kastelen- en Abdijenjaar van het Brugse Ommeland. Meer dan honderd statige kastelen en authentieke abdijen maken al eeuwenlang deel uit van het historische decor van het Brugse Ommeland. In 2017 staat dit bijzondere erfgoed in de kijker. Ontdek 10 tips om het Brugse Ommeland dit najaar te ontdekken.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Jaar van de Kastelen en Abdijen? Schrijf je in op de nieuwsbrief.


 

Ontdek ook onze andere tijdelijke voordelen en wedstrijden.