Feest: 25 jaar Monumentenwacht

zaterdag, 10 juni, 2017 -
13:00 tot 18:00
zondag, 25 juni, 2017 -
13:00 tot 18:00

Op zaterdag 10 juni (basiliek Grimbergen) en zondag 25 juni (kerk Aarschot) viert Monumentenwacht Vlaams-Brabant haar 25-jarig bestaan. Feest mee!

25 jaar Monumentenwacht 

Al 25 jaar - sinds 1992 - springt Monumentenwacht Vlaams-Brabant in de bres voor het erfgoed in Vlaams-Brabant.  Maak tijdens dit feest op een originele manier kennis met de provinciale monumentenwachters en hun werking: speur mee in de speciaal voor deze gelegenheid ingerichte escape rooms, bezoek de zolders van de kerk, maak een spitsboog, speel de 'monumentenwacht'-memorie, luister naar de hemelse stemmen van de koren, maak kennis met de wachters in woord en beeld, ...

Vier gratis mee

Er zijn verschillende (doe-) activiteiten te beleven op de twee locaties (10/6 Basiliek Grimbergen en 25/6 Kerk Aarschot). Bekijk de promofolder in bijlage of ga naar de website voor meer informatie. 
Wil je deelnemen aan de escape rooms? Schrijf je dan best voor 29 mei in via deze link. 
Slaag je erin om het spel met de snelste tijd uit te spelen? Dan maak je kans op een avontuurlijke afdaling met de wachters!

Fotowedstrijd

Neem een selfie met je favoriete monument en zorg ervoor dat het getal '25' ergens op de foto staat! Bezorg je foto voor 29 mei via de website en win een avontuurlijke afdaling in Aarschot of Grimbergen!