Jobinspiratiebeurs VAKmanschap werkt

woensdag, 27 september, 2017 -
13:00 tot 17:00

Bokrijk organiseert voor de tweede keer de jobinspiratiebeurs ‘VAKmanschap Werkt’. Het doel van deze inspiratiebeurs is om iedereen die een job binnen VAKmanschap ambieert correct te informeren en te adviseren.

VAKmanschap?

VAKmanschap combineert doorgedreven VAKkennis en het vermogen van een VAKman om deze kennis om te zetten in een kwalitatief product. Daarnaast is VAKmanschap het samenspel van hoofd en handen en van fysieke arbeid en verbeeldingskracht. VAKmanschap vind je terug in verschillende domeinen: juwelen maken, leder, textiel of huid bewerken, bakken,…

Voor wie?

Deze jobinspiratiebeurs is de ideale plek voor iedereen die een job als VAKman ambieert, voor starters, werknemers en ondernemers die geïnspireerd willen worden en voor ondernemers die nood hebben aan VAKmanschap. 

Inschrijven

Je kan je registreren via jobinspiratiebeurs@bokrijk.be. De officiele uitnodiging en het volledige programma volgen weldra.

Praktisch

De jobinspiratiebeurs gaat door in het Kasteel van Bokrijk. Je bereikt het kasteel eenvoudig via parking 1. Meer info op de website van Bokrijk.