Ontbijtsessie cultuureducatie voor de allerkleinsten

donderdag, 12 september, 2019 -
09:00 tot 12:00

Organiseerde jij al eens een cultuureducatieve activiteit voor families met kinderen onder de 5 jaar? Ben je op zoek naar tips en inspiratie over de soorten activiteiten die andere organisaties al eens uitprobeerden? Wil je weten wat zij leerden uit hun successtories én uit minder succesvolle pogingen? Zit je met inhoudelijke vragen rond het werken voor de allerjongsten die je eens samen met collega's zou willen bespreken? Ben je bereid te delen wat jij al probeerde en wat je daar uit leerde? Dan is deze ontbijtsessie op donderdag 12 september iets voor jou!


Mogelijke vragen die aan bod komen kunnen zijn: Hoe creëer je een wisselwerking tussen ouder en kind? Hoe betrek je de kinderen of zorg je ervoor dat ze niet te ver afdwalen? Met welke tips stem ik mijn activiteit nog beter af op de leeftijd van de doelgroep? 


Wat mag je verwachten

  • Kennisuitwisseling in kleine groep (de aanwezigen hebben op z'n minst één cultuureducatief project/activiteit voor de allerjongsten in familieverband georganiseerd).
  • Ruimte voor je vragen rond dit topic.
  • Ontmoeting met anderen uit het brede cultuureducatieve veld.


Programma

  • 9u: Onthaal en start ontbijt
  • 9.30u: Start inhoudelijke sessie
  • 11.30u: Nababbel bij een drankje


Praktisch

De ontbijsessie vindt plaats in de kantoren van Publiq. Adres: Henegouwenkaai 41-43, 1080 Molenbeek.

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Om de sessie op jouw noden af te stemmen, vraagt Publiq een beknopte motivatie om deel te nemen via het inschrijvingsformulier.


Meer informatie

Meer informatie vind je hier. Bij vragen of bedenkingen kan je terecht bij vitaminec@publiq.be