Publiek17

dinsdag, 28 maart, 2017 (Hele dag)
Publiek Centraal

Publiek17 vindt plaats op 28 maart 2017 in Gent, in de Minard en De Krook. Op de affiche staan 5 topexperts en 15 organisaties uit social profit en overheid. Een dag vol tips en praktijkvoorbeelden over hoe je meer publiek bereikt.  

“Relevant zijn is niet meer voldoende. Je moet disproportioneel relevant te zijn”, zei Dado Van Peteghem vorig jaar op Publiek16. Dus zochten we voor Publiek17 naar sprekers die je zullen inspireren om disproportioneel relevant te zijn.

200 organisaties

In de Minard en De Krook verwachten we op 28 maart opnieuw 200 organisaties en overheden uit alle sectoren van social profit en overheid. Op de affiche komen 20 sprekers, in een mix van korte en lange sessies. Thema’s? Storytelling, sociale media, marketingstrategie, digitale communicatie, innovatie, ambassadeurschap – en nog veel meer.

Inspiratie over deze thema’s krijg je van 5 topexperts in de Minardschouwburg. Vlakbij, in De Krook, vertellen 15 organisaties hoe ze dat in de praktijk omzetten.

5 topexperts

Op Publiek14 in Gent,  Publiek15 in Leuven en Publiek16 in Gent waren er telkens drie hoofdsprekers. Voor Publiek17 steken we nog een tandje bij. Maar liefst 5 topexexperts krijgen de deelnemers geserveerd in de Minardschouwburg. Ze nemen elk 1 uur voor hun rekening.
Eén hoofdspreker zet bij het begin van de dag de toon, een tweede sluit de dag af. Halfweg, meteen na de lunch, geven 3 experts evenveel masterclasses. Die vinden gelijktijdig plaats; de deelnemers moeten dus uit een van deze 3 topexperts kiezen.

Praktisch

Minardschouwburg in Gent (10 tot 16.30 uur + drink)
Walpoortstraat 15, 9000 Gent
op 4 minuten te voet van tramlijn 1 naar station Gent-Sint-Pieters
er zijn ondergrondse parkeergarages vlakbij: Zuid (op 4 minuten te voet), Savaanstraat (op 4 minuten te voet)
in De Krook in Gent (lunch + tafelverhalen in de namiddag)
Miriam Makebaplein, 9000 Gent
net achter de Minardschouwburg

Info en inschrijven

Bekijk deze website voor meer informatie!
Profiteer van de vroegboekkorting.