renoresto

donderdag, 21 september, 2017 -
10:00 tot 18:00
vrijdag, 22 september, 2017 -
10:00 tot 20:00

RENORESTO is een B2B-platform waar kennis en ervaringen worden uitgewisseld over de noodzaak om onze onroerende erfgoedwaarden optimaal te behouden en te ontsluiten. Zoals de naam al doet vermoeden staan renovatie en restauratie centraal. RENORESTO is een unieke kans om contacten te leggen met specialisten. Je ontmoet op RENORESTO een honderdtal bedrijven die specifiek met renovatie en restauratie bezig zijn. 

Herita op RENORESTO

Ook Herita zal aanwezig zijn op RENORESTO met een stand. Je ontmoet hier onder andere Els Derycke, coördinator patrimoniumbeheer. Zij vertelt je tijdens een lezing meer over de restauratie van De Hofkamer. Els geeft haar lezing op 21 september om 13.30u.

Aan de stand van Herita kan je ook terecht met al je vragen over het Netwerk Open Monumenten en meer informatie over de Herita-projectrekeningen.  

De beurs bezoeken 

21 en 22 september maak je op RENORESTO kennis met gespecialiseerde architecten, studiebureaus, engineering bureaus en interieurontwerpers. Daarnaast ontmoet je er ook aannemersbedrijven, erfgoedbezitters, patrimoniumbeheerders, kerkfabrieken, steden en gemeenten. 

Op RENORESTO kan je naast contacten leggen met gespecialiseerde bedrijven ook deelnemen aan seminaries en lezingen over de diverse problematieken binnen het specifieke domein van renovatie-restauratie en de bescherming of herbestemming van cultureel erfgoed. 

Het programma ligt nog niet volledig vast. Houd daarom deze website in het oog. 

Praktisch

RENORESTO vindt plaats op een unieke locatie, namelijk de Eskimofabriek in Gent. Adres: Wiedauwkaai 25, 9000 Gent. 

Vanaf 17 augustus kan je gratis je ticket(s) bestellen op deze link
Voor meer informatie kan je terecht op de website van RENORESTO of via info@renoresto.be 

In bijlage onderaan vind je de officiële uitnodiging.