Vorming: je organisatie of activiteit, ook online!

zaterdag, 28 oktober, 2017 -
09:30 tot 13:30

Op zaterdag 28 oktober kan je een halve dag komen bijleren op de vorming “Je organisatie of activiteit, ook online”. Onder meer Kristof D’hanens (Appstublieft) en Freek Stevens (Parlevinkers) leren je hoe je met je organisatie en je activiteiten online meer publiek kan bereiken. Met heel wat praktische tips, veel inspiratie en goede handleidingen om mee naar huis te nemen.

Programma

Tijdens deze vorming kan je kiezen tussen twee parallelsessies:

  • Hoe kunnen mensen mijn organisatie makkelijker vinden online? 
    Hoe maak je jezelf vindbaar op Google en Facebook? Kan ik een website maken zonder technische kennis? Wat is Tripadvisor en Foursquare? En veel meer
  • Op welke manier kan ik mijn activiteiten digitaal maken?
    Op welke apps kan ik routes invoeren? Zijn er manieren om mijn activiteit meer interactief te maken? Wat is geocache? Bestaat er een app voor tentoonstellingen? Hebben QR-codes zin?

Het volledige programma vind je hier.

Voor wie? 

Verenigingen die iets rond erfgoed willen doen, musea en bezoekerscentra. Ook andere verenigingen en organisaties die graag meer willen weten over de mogelijkheden van online en digitale communicatie zijn welkom. Enige voorkennis is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk.

Praktisch

Deze interessante vorming gaat door in de bibliotheek van Maldegem. Adres: Schouwburgplaats 3, 9990 Maldegem.

Deelnemen aan deze vorming kost €6

Inschrijven is verplicht en doe je via dit inschrijvingsformulier. Je inschrijving is definitief door €6 over te schrijven op het rekeningnummer BE97 7370 1306 6549 (Comeet) met als mededeling 'studiedag 28/10 + je naam'. 

Meer informatie vind je hier. Met al je vragen kan je terecht bij erfgoedcel@comeet.be