Bezoek RenoResto

Altijd al geïnteresseerd geweest in renovatie en restauratie? Dan is RenoResto op 21 en 22 september iets voor jou. RenoResto is een B2B-platform waar kennis en ervaringen worden uitgewisseld over de noodzaak om onze onroerende erfgoedwaarden optimaal te behouden en te ontsluiten. 

Herita op RenoResto

Op deze eerste editie is ook Herita van de partij. Herita kan, na de indrukwekkende restauratie van de Hofkamer en de ingrijpende restauratiewerken aan Tramsite Schepdaal, behoorlijk wat vertellen over restauratie en renovatie. Benieuwd waarom Herita koos voor een samenspel tussen moderne kunst en historische erfgoedwaarde? Of wil je meer weten over de uitdagingen die bij de verbouwing van deze twee sites kwamen kijken? Bezoek RenoResto en ontmoet collega Els Derycke die je hierover meer zal kunnen vertellen. 

Verder zijn ook de collega’s van het Netwerk Open Monumenten aanwezig op RenoResto. Je kan bij hen terecht met al je vragen over het Netwerk Open Monumenten en zij kunnen je ook alles vertellen over de Herita-projectrekeningen.

RenoResto

Naast Herita, ontmoet je op RenoResto ook een honderdtal bedrijven die specifiek met renovatie en restauratie bezig zijn. Tijdens RenoResto worden ook verschillende seminaries gegeven om zo kennis en ervaringen uit te wisselen met een breed publiek. Daarnaast komen ook tal van gastsprekers aan het woord die staan te popelen om hun expertise met jou te delen.

Bekijk het kalenderitem voor alle praktische informatie over RenoResto. Je vindt er bovendien ook de link om je gratis ticket(s) te bestellen.