Joris Piot spreker op het Open Monumentencongres

Ken je Joris Piot al?

Joris is bekend als auteur van het boek ‘Eat love volunteer’ en brengt zijn theoretisch onderzoek en praktijkkennis uit het socio-culturele veld samen in een workshop op het Open Monumentencongres. Als praktijklector sociaal-cultureel werk en onderzoeker aan University College Leuven-Limburg, campus Sociale School Heverlee kreeg hij de kans om zijn praktijk met vrijwilligers wetenschappelijk te onderzoeken.

Hij is een veelgevraagde spreker en procesbegeleider in grote en kleine organisaties die met vrijwilligers werken. Hij is sterk in het begeleiden van leer- en ontwikkelingsprocessen bij groepen en individuen (denk aan: educatief werken, coachen, samenwerkingen, trainen van sociale en communicatieve vaardigeden,…).  Door zijn jarenlange ervaring als vrijwilliger, vrijwilligerscoördinator en wetenschappelijk onderzoeker over het vrijwilligerswerk is geen vrijwilligersvraagstuk hem te groot.

Joris aan het werk horen? 

Benieuwd hoe je kan zorgen voor continuïteit in je vrijwilligersloeg? Joris geeft er tijdens het Open Monumentencongres een workshop over!

Via good practices geeft Joris je handige tips waar je in je eigen organisatie mee aan de slag kan. Of benieuwd naar Joris' mening over jouw vrijwilligersbeleid en hoe de continuïteit geoptimaliseerd kan worden? Ga op het congres met hem in debat. 

Schrijf je in voor het Open Monumentencongres