Schrijf je nu in voor het Open Monumentencongres van Herita!

CC De Grote Post foto Philippe Van Gelooven

Het is zover: je kan je inschrijven voor het derde Open Monumentencongres van Herita. Dat vindt op 16 maart plaats in CC De Grote Post in Oostende. Het Grote Thema: hoe haal je de banden met je publiek aan? Ons engagement: wie naar Oostende komt, gaat met een rugzak vol ideeën en concrete tips weer naar huis.


Waarom zou je naar Oostende komen?

Omdat er collega’s uit binnen- en buitenland aan het woord komen, uit kleine en grotere organisaties. Zij leveren volop inspiratie en ideeën aan voor déze uitdaging: hoe versterk je de band met je publiek? Hoe zorg je voor beklijvende ervaringen bij je bezoekers? Hoe maak je dat zij door hun enthousiasme andere mensen overtuigen om jouw monument te bezoeken?

En natuurlijk kom je ook omdat je in de wandelgangen veel collega’s ontmoet uit de brede erfgoedsector, roerend en onroerend. Dat is altijd weer een fijne ervaring!
Oostende, De Grote Post, 16 maart: the place to be voor dit sectormoment!

Bezoek meteen de website van het congres


Hoe ziet de dag eruit?

Wie een blik werpt op de sprekers en panelleden, ziet het meteen: we gaan voor een dag vol ideeën die de dag erna meteen bruikbaar zijn. Dat is het engagement dat Herita aangaat. Bekijk wie er komt en waarover de sessies gaan op www.openmonumtencongres.be/programma
Schrik niet: er zijn in de namiddag maar liefst 21 parallelsessies. Beginnen doen we ‘s morgens met twee begeesterende key-notesprekers en met een debat.


Praktisch

Het congres vindt plaats op 16 maart 2017 in CC De Grote Post in Oostende.
Het tarief is 90 Euro
Tip: partners uit het Netwerk Open Monumenten van Herita krijgen korting en betalen slechts 50 Euro! Lees hier meer over partner worden.


Meer info en inschrijven

Meer informatie vind je op de website www.openmonumentencongres.be
Inschrijven kun je vanaf nu op www.openmonumentencongres.be/inschrijven.