Word jij onze 200e partner in het Netwerk Open Monumenten?

Het Netwerk Open Monumenten telt ondertussen al meer dan 185 partners die, samen, van elke dag Open Monumentendag maken. Het Netwerk Open Monumenten groeit snel: binnenkort bereiken we de kaap van 200 partners!  Om dat te vieren, zetten we onze 200e partner feestelijk in de bloemetjes en voorzien we een speciaal extraatje.

Ben jij actief in de erfgoedsector? Wil je meer visibiliteit voor jouw monument? Wil jij kennis delen met andere erfgoedzorgers? Zin om ervaringen uit te wisselen in een boeiend netwerk? Kom er dan snel bij!

Op twee jaar tijd is het Netwerk Open Monumenten uitgegroeid tot een netwerk van diverse monumenten, prachtige archeologische sites, fantastische landschappen en bijzonder varend erfgoed. Herita zet haar partners maandelijks in de kijker in verschillende nieuwsbrieven en dagelijks op de sociale mediakanalen. Toch is dat niet het enige dat we voor onze partners doen. We doen méér. Naast communicatie en promotie inspireren we de leden van het netwerk door middel van workshops, netwerkmomenten, ons jaarlijks Open Monumentencongres en zoveel meer.

Bovendien helpen we partners ook op weg in de financiering van hun erfgoedproject in de vorm van een Herita-projectrekening

Ook mee in ons Netwerk stappen? Contacteer dan

Benieuwd naar wat we nog meer doen voor de sector? Je leest het hier