De Hofkamer: unieke receptie- en vergaderlocatie in hartje Antwerpen

Iedereen is het erover eens: erfgoedsites ademen een bijzondere sfeer. Je geniet er van rust, stilte in een inspirerende omgeving. Ben je op zoek naar een unieke receptie- of vergaderruimte die baadt in zo'n bijzondere sfeer? Of zoek je een overlegruimte met historisch cachet? Dan is de Hofkamer de eindbestemming van jouw zoektocht! 


De Hofkamer

Achterin de tuin van het monumentale huis Den Wolsack vind je de Hofkamer, een pronkruimte uit 1772. Vandaag is deze pronkruimte die bestaat uit twee verdiepingen en een zolder te huur voor bedrijven en organisaties.  Dankzij haar unieke ligging is de Hofkamer een oase van rust en privacy en leent ze zich perfect tot discrete vergaderingen of bijeenkomsten. 


Je kan aan je bedrijfsevenement ook een geleide rondleiding koppelen. Of doe je liever iets culinairs? Dan combineer je je vergadering met een koffieworkshop van Cross Roast, een bijzondere koffiebranderij vlak naast de deur. Kortom: er zijn verschillende combinaties mogelijk naargelang jouw wensen. Ook wat betreft catering zijn er diverse opties mogelijk. We doen er alles aan om jouw bedrijfsbijeenkomst zo aangenaam mogelijk te maken.


Ruimtes en formules

Wegens het monumentale karakter van de Hofkamer zijn de ruimtes te huur voor maximaal 20 personen

  • De benedenverdieping 'Hofkamer' kan uitsluitend voor recepties gebruikt worden.
  • De eerste verdieping 'bovenkamer' met het totaalkunstwerk van Koen van den Broek leent zich perfect voor vergaderingen. 
  • De zolder is de perfecte break-out ruimte. 

Er zijn verschillende formules mogelijk, telkens per dagdeel van 4 of 8 uur

  Halve dag Hele dag
Hofkamer (enkel voor recepties) € 500 € 1000
Bovenkamer zonder zolder als break-out room € 500 € 1000
Bovenkamer met zolder als break-out room € 650 € 1300
Hofkamer + bovenkamer + zolder € 1000 € 2000

De prijzen zijn exclusief BTW, schoonmaakkost en catering.

Koffie, water, thee en versnaperingen kunnen aan een prijs van € 12 per halve dag (inclusief BTW) per persoon aangeboden worden. 


Opstelling

In de vergaderruimte is enkel boardroom opstelling mogelijk. 


Wat is er inbegrepen in de huur van de ruimtes? 

Balpennen, blocnotes, borden en glazen en gebruik van het meubilair zijn inbegrepen in de huurprijs. 

Beschik je zelf niet over een beamer, scherm, of flipchart? Dan kan je die voor een meerpijs van € 100 per halve dag huren. 


Doe een aanvraag om de Hofkamer te huren


Extra opties

Wil je na je meeting of receptie meer te weten komen over de Hofkamer? Combineer je vergadering dan met een rondleiding door Visit Antwerp (€ 80 - 1.5u gegidst bezoek). 

Je vergadering afsluiten met een koffieproeverij (€ 29 p.p., +/- 2.5u), koffieworkshop (€ 12 p.p., +/- 1u) of slow-coffee workshop (€ 24 p.p., +/- 2.5u) ? We organiseren de verschillende koffieworkshops in samenwerking met Cross Roast