• Bilzen Mysteries - Alden Biesen
  • Bilzen Mysteries - Alden Biesen
  • Bilzen Mysteries - Alden Biesen

Bilzen Mysteries - Bilzen

De spannende attractie Bilzen Mysteries met internationale allure bezoek je niet maar beleef je!


Na zonsondergang beleef je het kindvriendelijke belevingsparcours in de sprookjesachtige Landcommanderij van Alden Biesen. Jong en oud wordt betoverd door de levendige 800-jarige geschiedenis. Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren maak je een ongeziene tijdreis: beleef het wapengekletter van de kruisvaarders alsof je er zelf bij was. Van Ridderbroeders op kruistocht over dansende nymfen in de romantische tempel van Minerva tot een verwoestende brand… Laat je meevoeren door het sprookjesachtige decor en een boeiend verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten. De zonderlinge Heer van Biesen is jouw virtuele gids voor ongeveer 80 minuten. Klank-, licht- en beeldeffecten maken van het verleden een heuse verwondering! Hij wordt vertolkt door topacteur Jan Decleir.


Overdag kan je bij Bilzen Mysteries mee op schok gaan met commissaris Angel tijdens de spannende speurtocht "Complot". Welke sporen zijn er te vinden, en vooral: waar leiden ze naartoe? In het gloednieuwe spel van Bilzen Mysteries verken je op een speelse en spannende manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad. Los jij het mysterie op? 


LEDENVOORDEEL

  • Herita-leden krijgen tijdens de avondactiviteit € 5 korting t.o.v. het kassatarief en betalen dus € 13 i.p.v. € 18 per persoon.
  • Voor de dagactiviteit krijg je met je lidkaart € 1,5 korting en betaal je € 7,5 i.p.v. € 9 per volwassene. Het kindertarief wordt € 6 in plaats van € 7,5.


Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan!


Hoe reserveren? Dat kan enkel online met jouw unieke herita code t2k2e034 via www.bilzenmysteries.be.

Aan de kassa is deze korting niet geldig. Ter controle dien je jouw Herita lidkaart te tonen aan de kassa.


Groepsbezoeken en activiteiten op maat

Op reservatie biedt Bilzen Mysteries interessante tarieven aan voor scholen en groepen (vanaf 20 personen). Vraag er naar via info@bilzenmysteries.be

Wil je een evenement of activiteit in Alden Biesen en Bilzen combineren met een groepsbezoek aan Bilzen Mysteries? Dat kan. Bilzen Mysteries doet je graag een aantrekkelijk voorstel op maat. Voor een prijsofferte contacteer hen via info@bilzenmysteries.be

Bilzen Mysteries - Alden Biesen
Bilzen Mysteries - Alden Biesen
Adres en contact: 

Kasteelstraat 6

3740 Bilzen

T 089 399 614

info@bilzenmysteries.be