• Cultuurcentrum De Grote Post Herita Partners
  • Cultuurcentrum De Grote Post Herita Partners
  • Cultuurcentrum De Grote Post Herita Partners

Cultuurcentrum De Grote Post - Oostende

Het voormalige postgebouw, ontworpen in 1945 door architect Gaston Eysselinck, werd door B-Architecten omgevormd tot een bruisend cultuurcentrum. Sinds 2012 kun je hier proeven van theater, comedy, dans, muziek, tentoonstellingen en meer.

Uitblazen kan in het cultuurcafé. Het gebouw is zeer toegankelijk en de sfeer van het voormalige postgebouw werd optimaal in stand gehouden. De oude loketten zijn toegankelijk voor iedereen. De rest van het gebouw kun je begeleid bezoeken.


Ledenvoordeel

Voor Herita-leden organiseren we soms exclusieve activiteiten of acties. Hou deze pagina's dus zeker in de gaten!

Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan!
 

 

Familieaanbod

Op het progamma van De Grote Post staan heel wat familie- en kindervoorstellingen alsook interactieve activiteiten. Zo is er iedere eerste zondag van de maand het programma TXT-uurtje waarbij er op een spannende locatie in het gebouw wordt voorgelezen. Het ‘DOEN’ label wijst op al de omkaderende activiteiten die je "doen-derwijs" in contact brengen met theater, circus, muziek, literatuur, dans...

Bij elke kindervoorstelling zijn er opvangworkshops voor broertjes/zusjes die te jong zijn om de voorstelling bij te wonen. 


Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor het organiseren van jouw evenement? De Grote Post biedt vele ruimtes aan in een historisch gebouw met nationale uitstraling en op wandelafstand van zee en strand! Meer info: www.degrotepost.be 

 

Cultuurcentrum De Grote Post Herita Partners
Adres en contact: 

Hendrik Serruyslaan 18 A
8400 Oostende

TEL: 059 56 85 00

benieuwd@degrotepost.be