• historium brugge
  • historium Brugge

Historium - Brugge

Beleef de gouden eeuw van Brugge

Benieuwd waarom Brugge zo’n belangrijke stad was in 1435 en hoe de stad er uit zag in de middeleeuwen? Aan de hand van zeven historische themakamers met decor, film en speciale effecten krijgt u op een leuke en boeiende manier een impressie van middeleeuws Brugge. Volg het romantische verhaal van leerjongen Jacob, kom daarna meer te weten in de interactieve tentoonstelling en geniet van het panoramisch uitzicht op de Grote Markt.

Praat na het bezoek aan Historium bij in Duvelorium Grand Beer Café met een lekker Belgisch biertje of probeer onze foodpairing plates voor een unieke combinatie van bieren met kazen. Kortom, Historium is de perfecte introductie tot een bezoek aan middeleeuws Brugge.

Ga na uw bezoek aan Historium op stap in de Brugse binnenstad. Ontdek met de Historium City VR cardboard en uw smartphone hoe 6 unieke locaties eruit zagen in 1435. Leer zo de stad op een boeiende en vernieuwende manier kennen. 

 

Ledenvoordeel

Als lid van Herita geniet je van voordelen voor het Historium.
10% korting op de toegang voor volwassenen en op de family pass (geldig voor 2 volwassenen en max. 3 kinderen tot 14 jaar)
10% korting op het combiticket Historium toegang + Historium stadswandeling met gids (geldig vanaf 15 personen)

Ben je nog geen lid? Meld je dan snel gratis aan!
 

 

Het Historium afhuren

Klik hier voor meer informatie in verband met het afhuren van het Historium en/of Duvelorium (Duvelcafé)

Adres en contact: 

Historium NV

Markt 1 
8000 Brugge

TEL: 050/27.03.11
info@historium.be