• Klokhof Loppem Herita
  • Klokhof Loppem Herita
  • Klokhof Loppem Herita

Klokhof Loppem

Het klokhof, een gerenoveerde historische hoeve in het hartje van Zedelgem, dankt zijn naam aan het klokje op de nok van het dak. Het klofhof werd ontworpen in de 15de eeuw waarna het terug afgebroken werd en uiteindelijk terug hersteld zoals we het de dag van vandaag kennen. Tegenwoordig wordt het beschouwd als een beschermd erfgoed en biedt het tal van mogelijkheden.

 

LEDENVOORDEEL

Als lid van Herita krijg je de kans om deze unieke locatie op een unieke manier te verkennen. Je krijgt namelijk 10% korting bij culturele activiteiten, georganiseerd door Klokhof Loppem, die je hier kan terugvinden.

Nog geen lid? 
Word nu GRATIS lid van Herita en beleef iedere dag Open Monumentendag!
 

 

Huur deze locatie

De hoevegebouwen kunnen gebruikt worden voor het organiseren van allerlei evenementen. Zo biedt het Klokhof de mogelijkheid voor het organiseren van al jouw feesten zoals doopfeesten, huwelijken, jubileum en nog zoveel meer. Daarnaast is het ook geschikt voor allerlei events zoals productiepresentaties, proeverij, teambuildingdagen... Dankzij deze unieke locatie zal jouw event gegarandeerd een succes worden. En ook voor culturele activiteiten ben je welkom in deze 19de eeuwse hoeve. Zo is het de perfecte uitvalsbasis voor onder andere cd-release, concerten en try-outs. En natuurlijk zal je bij het Klofhof kunnen rekenen op een warm onthaal, kwaliteit en een uitstekende service!

Klokhof Loppem Herita
Adres en contact: 

Zeedijkweg 20

8210 Zedelgem

TEL: 050/280020

info@klokhofloppem.be