• Midzeelhoeve - Pannenkoekenbistro Herita
  • Midzeelhoeve - Pannenkoekenbistro Herita
  • Midzeelhoeve - Pannenkoekenbistro Herita

Midzeelhoeve - Sint-Katelijne-Waver

De Midzeelhoeve is een beschermde 18e eeuwse hoeve op de Midzelen-site in Sint-Katelijne-Waver. Ontdek de typische kenmerken van de hoeve, ga op ontdekking tussen het decor en koppel je bezoek aan een gezonde wandeling in de prachtige natuur van de Midzelen, de verschillende tuinen of breng een bezoekje aan de buren bij ‘t Grom. Elke eerste zondag van de maand staan de hoevebakkers voor je klaar en serveren ze jou hun vers hoevebrood en dit van maart t.e.m. oktober.

De pannenkoekenbistro serveert een 120-tal zoete en hartige pannenkoeken, deze zijn bedoeld als echte maaltijden. Je kan er ook terecht voor een hele reeks lekkere tosti’s, pasta’s, wafels… En niet te vergeten het vers huisgemaakt ijs. Specialiteit van het huis is de hartige wafel, geserveerd met een lekker stuk vlees en verse groentjes.

De Midzeelhoeve werd 2 keer uitgeroepen tot meest kindvriendelijke en fietsvriendelijke zaak van België. Je kan er je elektrische fiets opladen terwijl je van een terrasje geniet. Kinderen gaan er nooit met lege handen naar huis. Tevens lopen er een aantal diertjes rond en kunnen de kinderen genieten van een paar veerwipjes en een springkasteel bij mooi weer.

Reden genoeg om eens rond te lopen op de site van de Midzeelhoeve om dan je namiddag af te sluiten met een lekker drankje of maaltijd.


Ledenvoordeel

Als Herita-lid krijg je 15% korting wanneer je blijft eten en drinken. Let wel: dit aanbod is geldig voor maximum 6 personen en alleen wanneer je al bij bestelling je Herita-lidkaart toont.

Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan!
 

Midzeelhoeve - Pannenkoekenbistro Herita
Midzeelhoeve - Pannenkoekenbistro Herita
Adres en contact: 

Midzelen 27

2860 Sint-Katelijne-Waver

TEL: 0499 76 71 08

info@midzeelhoeve.be