• Modemuseum Hasselt © K Vrancken 2016
  • Modemuseum Hasselt © K Vrancken

Modemuseum - Hasselt

Modemuseum Hasselt begeestert je voor mode uit het heden en verleden. In de sfeervolle setting van een gerenoveerd zeventiende-eeuws klooster brengt het twee keer per jaar een verrassende tentoonstelling met de mooiste looks en meeslepende modeverhalen.


Je kan er terecht voor een brede waaier aan activiteiten. Ook groepen vinden hier hun gading: beleef de tentoonstellingen onder leiding van een gids of ontdek het museum met de klas met een inspirerende tocht en een creatief atelier.


Ledenvoordeel

Als Herita-lid krijg je toegang tot het museum aan reductietarief. Je betaalt € 6 in plaats van € 8.

 
Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan!


Met kinderen

Het Modemuseum Hasselt ontvangt gezinnen met kinderen met open armen. Per expo bieden ze een nieuwe modewijzer aan voor (groot)ouders met kinderen tussen 6 en 12 jaar. Dit is een spannende zoektocht met kijkvragen, opdrachten en weetjes. Af en toe zijn er ook tours voor gezinnen met de allerkleinsten, van 3 tot 5 jaar.


Daarnaast organiseren ze creatieve vakantie-ateliers tijdens alle schoolvakanties en nemen ze deel aan fijne activiteiten zoals Kunstendag voor Kinderen en Schatten van Vlieg.  Meer info over al het aanbod vind je op de website van het museum.


Scholen en groepen

Meer informatie over het aanbod voor groepen lees je op de website van het museum.

Modemuseum Hasselt © Filip Claessens
Adres en contact: 

Gasthuisstraat 11

3500 Hasselt

modemuseum@hasselt.be

011 23 96 21