• Stadsbrouwerij De Koninck
  • Stadsbrouwerij De Koninck

Stadsbrouwerij De Koninck - Antwerpen

Wil je jezelf trakteren op een unieke belevenis? Kom dan naar de Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck! Onze gloednieuwe brouwerij beleving is ongezien. Laat je verrassen in 10 interactieve ruimtes waar je de geschiedenis, de unieke link met de stad en het ontstaan van het iconische “bolleke” De Koninck ontdekt: een knotsgekke rit door de stad, een exclusieve blik in een kaasatelier, een brug doorheen de brouwerij… Kortom, een sterk staaltje entertainment dat al je zintuigen prikkelt! En reken maar dat je achteraf veel te vertellen hebt bij een heerlijke degustatie.

Tot op heden wordt hier nog steeds gebrouwen; nergens in de wereld kunnen bezoekers op deze manier door een actieve brouwerij heen lopen!


LEDENVOORDEEL

Bij een bezoek aan Stadsbrouwerij De Koninck betaal je slechts € 10 i.p.v. € 12
 

Ben je nog geen lid? Meld je dan snel gratis aan!
 

 

Jouw evenement in de brouwerij?

Na de openingsuren zal de brouwerij voornamelijk voor privé evenementen afgehuurd kunnen worden. Ontdek hier welke ruimtes je kan huren

Kalender Stadsbrouwerij De Koninck - Antwerpen

14/12/2017 | Antwerpen
De dagen worden steeds korter, maar dat trekken ze zich bij De Koninck niet aan. In de brouwerij neemt de gezelligheid alleen maar toe. Dit jaar wordt het gekende Binnenstraatje dan ook helemaal omgetoverd tot De Winterstraat.
Stadsbrouwerij De Koninck
Adres en contact: 

Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen

Contacteer de brouwerij