• Station Racour Herita leden
  • Station Racour Herita leden
  • Station Racour Herita leden

Station Racour - Landen

Op het meest zuidelijk puntje van het Hageland, grenzend aan Haspengouw en pal op de taalgrens bevindt zich het voormalig treinstation van Racour (Raatshoven) op het grondgebied van Landen in Vlaams-Brabant. Het gerestaureerde treinstation van Racour biedt haar gasten een karaktervolle vijfsterren vakantiewoning aan. Het toenmaling werkatelier werd als een aangename vakantiewoning volledig nieuw ingericht in de sfeer van een loft met alle luxe voor vijf personen.

Je kan ook logeren in één van de twee gerenoveerde treinwagons die werden ingericht als unieke treinvakantiewoningen met alle comfort en luxe. In zo'n M2 rijtuig van de Belgische spoorwegen kan je met zes personen heerlijk op vakantie komen. De meest recente restauratie is die van de beschermde trekkershut, een klein maar fijn logement voor de meer avontuurlijke natuurliefhebbers.

Als gast geniet je van de grote landschapstuin (1.3 ha) omgeven door uitgestrekte velden. Ideaal voor zowel rustige als actieve genieters en voor gezinnen met kinderen. De oude spoorlijn langs het station is aangelegd als fietspad dat aansluit op een netwerk van wandel- en fietsroutes.

Jo en Hilde, de bewoners van het station, ontvangen je graag op deze unieke locatie tussen Vlaanderen en Wallonië.


Ledenvoordeel

Als lid van Herita krijg je bij een boeking een welkomstpakket met streekproducten cadeau.

Ben je nog geen lid? Meld je dan snel gratis aan!
 

 

Station Racour Herita leden
Adres en contact: 

Racourhalte 1
3400 Landen

T: 019 65 57 32
GSM: 0473 87 07 73

M: info@stationracour.be