• varend erfgoed herita tolerant
  • varend erfgoed herita tolerant
  • varend erfgoed herita tolerant

Tolerant vzw - Kruibeke

Tolerant is een organisatie in de buurt van Antwerpen die zich inzet voor het behoud van varend erfgoed. In een grote loods worden authentieke Vlaamse en Zeeuwse schepen en haveninstallaties gerestaureerd. Naast de restauratie van deze schepen organiseert Tolerant regelmatig vaartochten voor jong en oud. Op die manier willen ze de geschiedenis van het varend erfgoed delen en levend houden. De loods herbergt ook een heus documentatiecentrum met boeken, registers, foto’s, modellen, films, tekeningen,…Het is dankzij de inzet van talrijke vrijwilligers dat Tolerant met veel enthousiasme het varend erfgoed in de kijker plaatst.


Ledenvoordeel

Herita-leden krijgen korting op het jaarlijks lidgeld (1 boottocht per jaar inbegrepen) of op een rondvaart als niet-tolerant lid. Het tarief voor volwassenen is € 45 i.p.v. € 50 en voor kinderen (< 12 jaar) € 20 i.p.v. € 25. Bovendien krijg je ook korting op het huren van een boot. Je betaalt slechts € 550 i.p.v. € 600.
Inschrijving, afspraak en betaling gebeuren op voorhand. Stuur een mailtje naar varen@tolerant-vzw.be. Hierna krijg je de juiste instructies.

Ben je nog geen lid? Meld je dan snel gratis aan!
 

varend erfgoed herita tolerant
Adres en contact: 

Zetel vzw Tolerant

CNR-loods

Scheepsbouwersstraat 16

B-9150 Rupelmonde, Kruibeke

info@tolerant-vzw.be of secretaris@tolerant-vzw.be