Bruegels Fietsfeest bij de Heetveldemolen

zondag, 24 juni, 2018 (Hele dag)

Op zondag 24 juni 2018 kan je genieten van het Pajottenland en van Pajotse producten tijdens het Bruegels FietsFeest. Die dag zijn er vier fietsroutes uitgestippeld door de glooiende regio, met haltes bij twintig ambassadeurs van het Pajottenland, producenten en horecazaken, waaronder ook de Heetveldemolen. 


Vier fietsroutes liggen te wachten op de recreatieve fietser, met telkens een verkorte versie voor gezinnen met kinderen. De langste route telt 52km en vertrekt bij brouwerij Lindemans in Vlezenbeek of aan het fruitbedrijf van Luc en Lea Billens-Van Laer in Gooik. Vertrekken kan ook aan de Heetveldemolen in Galmaarden of aan het Streekproductencentrum in Halle voor routes van 25 tot net geen 40 km.


Op elke route kan je halt houden bij één of meer Pajotse producenten of een horecazaak met meerdere Pajotse producten. Zo ontdek je de producenten in hun dagelijkse biotoop. Geoefende fietsers kunnen de lussen van 52km en 39km bundelen tot 91km. Bij de producenten leer je ook bij over Bruegel en het Pajottenland.


Het Bruegels FietsFeest is pas rond als er ook een slotfeest aan wordt gekoppeld. En dat houden we bij brouwerij Lindemans in Vlezenbeek. Met muziek, streekproductenstanden en de nodige hapjes en tapjes eren we Bruegel.


Meer info via: www.bruegelsfietsfeest.be


Ledenvoordeel

De Heetveldemolen op een andere dag bezoeken? Als lid van Herita krijg je korting op een groepsbezoek!