Doe mee aan de cursus 'Botanisch tekenen' in 't Grom

woensdag, 1 maart, 2017 (Hele dag) tot zondag, 10 december, 2017 (Hele dag)
Tekening fuchsia

Wil je de picasso in jou naar boven laten komen? En heb je dan nog eens een voorliefde voor bloemen en planten? Dan moet je tussen maart 2017 en december 2017 in 't Grom zijn.


Je krijgt er namelijk een driedelige cursus 'Botanisch tekenen' aangeboden. Botanisch tekenen is niet zo gemakkelijk als het er uit ziet. Het vraagt kennis, bijzondere technieken en nauwgezetheid. Tijdens de cursus leer je tijdloze afbeeldingen maken en als afsluiter richt ’t Grom een tentoonstelling in met de mooiste werken die gemaakt werdeb tijdens de cursus.


​Aangezien de groep beperkt is tot maximum 10 personen kan je rekenen op een goede persoonlijke begeleiding onder het toeziend oog van docent kunstenares Hilde Orye, die eerder al workshops gaf in de Universitaire Plantentuin van Gent.


Je kan niet alleen aan de slag gaan met stift en papier maar je leert ook hoe je een bloem moet ontleden en hoe je de vorm en structuur moet bestuderen. Je kan je inschrijven voor verschillende lessenreeksen die lopen van woensdag 1 maart 2017 tot en met woensdag 27 september. De tentoonstelling vindt plaats van zondag 08/10 tot en met zondag 10/12.


Voor meer informatie kan je terecht op info@tgrom.be, 015315055 of via de website van 't Grom. 't Grom bevindt zich in Midzelen 25a in Sint-Katelijne-Waver.