Ken jij de verhalen van de Waanzinnige Boomhut al? Ontdek ze in Fort Napoleon

zaterdag, 25 februari, 2017 (Hele dag) tot maandag, 17 april, 2017 (Hele dag)
Waanzinnige boomhut  Fort Napoleon Andy Griffiths Terry Denton

Van 25 februari tot en met 17 april 2017 vindt in Fort Napoleon de eerste expo plaats over De Waanzinnige Boomhut. Deze jeugdboeken van de Australische auteur Andy Griffiths en illustrator Terry Denton zijn waanzinnig populair in Vlaanderen en Nederland. De auteur komt tijdens de expo zijn nieuwe boek ‘De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen’ persoonlijk voorstellen in Fort Napoleon.


De expo zal opgebouwd zijn uit verschillende delen. Op de bovenverdieping zal inhoudelijk ingegaan worden op de waanzinnige verhalen uit de boeken. Theaterregisseur Soraya Rademakers werkt speciaal voor deze expo een interactief en educatief luik uit waar de kinderen hun creativiteit op de proef kunnen stellen. Op de benedenverdieping kunnen kinderen hun energie kwijt op een waanzinnig lang boomhut-parcours.


Praktisch

De expo kan tijdens de krokus- en paasvakantie elke dag bezocht worden van 10 tot 17 u, ook op feestdagen. Daarna enkel op woensdagnamiddag van 13 - 17 u, en zaterdag en zondag tussen 10 en 17 u. Tickets kunnen ter plaatse gekocht worden. Ook schoolbezoeken zijn mogelijk op aanvraag.

Meer informatie lees je op de website van Fort Napoleon.

Deze organisatie is een samenwerking tussen Toerisme Oostende vzw, Uitgeverij Lannoo, Fort Napoleon en Herita.


Ledenvoordeel

Herita-leden krijgen korting op een toegangsticket tot het Fort. De exacte prijzen vind je op de website van het Fort. 

Nog geen lid van Herita? Meld je dan snel gratis aan.