Molenbergfeesten bij Stokerij de Molenberg!

zondag, 27 mei, 2018 -
11:00 tot 20:00
© Stokerij De Molenberg

Op zondag 27 mei organiseert Stokerij De Molenberg de 4de Molenbergfeesten, in samenwerking met Willebroek en Mechelen. Deze feesten biedt onze buren en bezoekers een jaarlijkse gelegenheid om kennis te maken met de stokerij in een gezellige sfeer.


Net zoals vorige jaren is de stokerij te bezoeken tijdens de feesten. De tuin, die vrij toegankelijk is, wordt feestelijk ingekleurd met een podium met lokale muziekgroepen, een Gouden Carolus whisky- en bier bar, animatie voor kinderen. Je kan ook onder leiding van een deskundige natuurgids genieten van een natuurwandeling in het Blaasveldbroek.


Goed doel

Ieder jaar organiseert Stokerij De Molenberg ook een actie voor een goed doel. Dit jaar viel de keuze op het ‘I.E. Zwembad Dolfijntje’ uit Willebroek, een zwemparadijs vol snoezelwater en zachte muziek. ‘I.E.’ staat voor infantiele encefalopathie, ook wel aangeduid als hersenverlamming, spasticiteit of bewegingsstoornissen. Zij focussen zich op therapieën voor kinderen en volwassenen met motorische of meervoudige handicaps, waarbij ze hen laten ontspannen in water, hun bewegingsmogelijkheden vergroten en de fysieke pijn verzachten.


Praktisch

Alle praktische informatie vind je op de website van Stokerij De Molenberg.