Museum van de Speelkaart verwent singles met ontmoetingsavond

donderdag, 21 december, 2017 - 20:00 tot vrijdag, 22 december, 2017 - 01:00
© Speelkaartenmuseum Turnhout

In de donkerste dagen van het jaar heeft het Museum van de Speelkaart aandacht voor de singles. Op donderdag 21 december wordt de ontmoetingsavond ‘Hartentroef (of Koekenbak)’ georganiseerd, een warm en sfeervol evenement. Speelkaarten vormen er de rode draad. Een pokerface opzetten, je joker inzetten of troeven uitdelen: het is allemaal mogelijk.


De avond baadt in de vintage stijl van de jaren 1920 en start met een kort bezoek aan het museum. Een gastheer en -vrouw zorgen voor een aangepaste ontvangst en animatie. Doorheen de avond veranderen ze in paparazzi, dansbegeleiders en zangers. Een live-dj tekent voor de muzikale ambiance met ondermeer originele hoorngrammofoons en een bijzondere collectie 78-toeren plaatjes.


Dansen is toegelaten, maar je neervlijen met een drankje aan de bar of in één van de gezellige zithoeken is ook mogelijk. En wie zijn geluk liever met een spelletje Black Jack beproeft, komt ook aan zijn trekken.


Bij ‘Hartentroef (of Koekenbak)’ mag men rekenen op een originele belevenis. Koppels mogen het erg jammer vinden dat ze er niet welkom zijn!


Praktisch

Alle praktische info op de website van het museum.

Vergeet zeker niet te reserveren!