Proef heerlijke wereldwhisky bij Stokerij de Molenberg

woensdag, 18 oktober, 2017 -
19:30 tot 21:30
Stokerij de Molenberg.

Wanneer we over whisky spreken denken we spontaan aan Ierland, Schotland…en België natuurlijk! Maar whisky wordt overal ter wereld gemaakt: van Brazilië tot Australië, en zelfs in Pakistan. Stokerij De Molenberg neemt je op 18 oktober graag mee op een ontdekkingsreis langs een paar minder evidente maar minstens zo smakelijke whiskylanden.


Bij de opstart van stokerij Molenberg werd heel wat beroep gedaan op de enorme expertise van Jim Swan: een man die menig destilleerderij met raad en daad heeft bijgestaan. Niet enkel in Schotland, maar ook in Ierland, Taiwan, Canada, India en tal van andere minder evidente whiskylanden. Dit jaar overleed Jim onverwacht. Daarom brengen zijn collega's van Stokerij De Molenberg hem een ultiem eerbetoon met deze selectie aan wereldwhisky’s. We bezoeken een paar van “zijn” stokerijen en proeven zijn heerlijke nalatenschap. 


Praktisch

  • Wanneer Woensdag 18 oktober'17- ontvangst 19u15 - start 19u30 stipt - einde ca. 21u30
  • Waar Stokerij De Molenberg - Klaterstraat 1 - 2830 Blaasveld
  • Gastspreker Stijn Hiers:  redacteur Whisky Passion
  • Prijs € 20 inclusief degustatie 4 wereldwhisky's
  • Reserveren noodzakelijk, reserveer hier.


Ledenvoordeel

Geraak je er niet tijdens deze Molenbergavond? Geen probleem! Je kan Stokerij de Molenberg ook op andere momenten bezoeken. Wie lid is van Herita kan dat met korting.

Nog geen lid van Herita? Meld je snel gratis aan.