Sfeervol winters Historium trakteert op zijn vijfde verjaardag

zaterdag, 25 november, 2017 (Hele dag) tot zondag, 7 januari, 2018 (Hele dag)

Op zaterdag 25 november 2017 is het groot feest in het Historium op de Markt van Brugge: op zijn vijfde verjaardag trakteert de belevingsattractie elke bezoeker op een gratis virtual reality ervaring. Ook gaat de Christmas Trail dan van start: een ontdekkingstocht voor kinderen doorheen het gebouw dat baadt in kerstsfeer. Door regelmatig nieuwe prikkels aan te bieden, is het Historium een vaste waarde voor binnen- en buitenlandse bezoekers.

Nu ook de winter zich aandient, zijn er weer leuke nieuwigheden en verrassingen.GRATIS VR EXPERIENCE OP 25 NOVEMBER
De extra’s voor de eindejaarsperiode worden op 25 november – de vijfde verjaardag van het Historium - ingezet met een bijzondere traktatie: die dag krijgt iedere bezoeker bij aankoop van een Historium-ticket een gratis ticket voor de VR Experience. Bruggelingen hebben al gratis toegang tot het Historium, maar op 25 november is ook de VR Experience gratis.


 
GENIETEN VAN MAGISCHE KERSTSFEER!
Kerstsfeer in het Historium, dat zijn sneeuwaccenten, kerstbomen en lichtjes, feestelijke muziek, maar ook de Christmas Trail: een knotsgek familieparcours met de Kerstboom Quiz en een lekkere verrassing. Aan het onthaal krijgen families een Christmas-badge en een blad met uitleg bij het uitgetekende parcours: pret verzekerd!


Praktisch

Leden van Herita genieten een mooie korting bij het Historium, opgelet deze is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Meer praktische info op de website van het Historium.