Silent City meets Living City

zaterdag, 14 oktober, 2017 -
19:00 tot 23:00
Memorial Museum Passchendaele 1917.

Naar aanleiding van ‘100 jaar Slag bij Passendale’ organiseren het Memorial Museum Passchendaele 1917 en de gemeente Zonnebeke op zaterdag 14 oktober om 19u een moment van stilte en reflectie om de vele slachtoffers van deze slag te herdenken.


Tijdens een serene klank- en lichtvoorstelling met muziek, evocatie en persoonlijke verhalen op CWGC Tyne Cot Cemetery in Passendale, zullen de deelnemers de grafstenen en de namen op het Tyne Cot Memorial belichten om een passend eerbetoon te brengen. CWGC Tyne Cot Cemetery is met haar bijna 12.000 graven en 35.000 namen van vermisten de grootste begraafplaats van de Commonwealth War Graves Commission ter wereld.


Wie deel wil uitmaken van deze unieke en krachtige herdenking op deze symbolische plaats, dient zich hieronder te registreren. Graag vragen wij je onderstaande informatie aandachtig te lezen vooraleer je je registreert. Ben je familie van een soldaat met een gekend graf op CWGC Tyne Cot Cemetery of met naam op het vermistenmonument? Contacteer dan Debbie Manhaeve, projectcoördintor 14-18 via  14-18@passchendaele.be voor een apart registratieformulier.


Praktisch

Alle praktische informatie en registratiemogelijkheden vind je hier.


Ledenvoordeel

Bekijk jouw voordeel als Herita-lid bij dit monument.

Nog geen lid van Herita? Meld je snel gratis aan.