Korting op je favoriete monumenten? Denk aan je Herita-lidkaart!

Herita lidkaart gratis lidmaatschap

Nadat je je aanmeldt als lid van Herita, krijg je een persoonlijke lidkaart toegestuurd. Daarmee krijg je onder andere korting op meer dan 100 monumenten over heel Vlaanderen! Vooraleer je een monument bezoekt, kijk je dus best snel even na op onze website of je op die plek van een voordeel kan genieten.


Bekijk het overzicht van alle monumenten met Herita-voordeel.


Inspiratie voor je volgende uitstap

Weet je nog niet waar je naartoe wil gaan en heb je nood aan inspiratie voor je volgende uitstap? Op onze website kan je ook zoeken naar monumenten in je buurt. Uiteraard allemaal met Herita-ledenvoordeel. Kijk op de kaart, filter op provincie, of zoek op een categorie die je interesseert. Of je nu op uitstap wil gaan naar een kasteel, paleis, natuurgebied, archeologische site, of nog zo veel meer: onze website organiseert het met een muisklik allemaal voor jou.


Voor de allerkleinsten

Wil je iets bezoeken met je kinderen of kleinkinderen? Je kan ook zoeken naar monumenten met een aanbod voor kinderen.  
Vink “Voor families” aan in de zoekfunctie op onze website en krijg meteen een overzicht van alle monumenten waar ook de allerkleinsten zich helemaal kunnen uitleven. Neem je kinderen mee op een rit met een authentieke stoomtrein of bak met de hele familie brood op artisanale wijze!


Exclusief

Naast de korting die je krijgt op de toegang tot monumenten uit het Herita-netwerk, kan je je als lid ook inschrijven voor onze exclusieve ledenactiviteiten. Dat kan gaan van een uitzonderlijke rondleiding achter de schermen van een erfgoedparel, tot een whiskey-degustatie in een antieke stokerij.

Als lid kan je ook meedoen aan onze acties en wedstrijden. Win tickets voor een bijzonder concert, geniet mee van een tijdelijke korting op een boeiend boek, en zoveel meer!


Ben je nog geen lid van Herita? Meld je gratis aan.