Museum Hof van Busleyden: ook toegankelijk met je kinderen of na je werkuren

Ben jij tijdens de zomermaanden druk aan het werk, maar toch op zoek naar je dosis cultuur? Of zijn je kindjes thuis en heb je zin om samen een geweldige dag te beleven? Het vernieuwde Museum Hof van Busleyden heeft de oplossing voor je klaar.


Donderdagavondrondleidingen

Elke donderdagavond kan je om 19u30 aansluiten bij een rondleiding met gids door het museum. Je betaalt gewoon je inkomticket + 5 euro aan de balie van het museum. Per rondleiding zijn 20 personen toegelaten, wees er op dus tijd bij en schrijf je in.


Kinderen welkom

Nog op zoek naar inspiratie voor gezinstripjes deze zomervakantie? Kom dan ons familieparcours eens uitproberen. Gouden kubussen vormen de rode draad doorheen jullie tocht door het museum. Ze bevatten uiteenlopende en afwisselende opdrachten. Doeners, denkers, tekenaars, uitvinders en bouwers worden uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan, geïnspireerd door het thema van elke zaal. De voorpret van jullie bezoek begint thuis al met Margareta's Buren, een hoorspel dat we samen met Het Geluidshuis ontwikkelden. 


Alle informatie over het aanbod voor kinderen vind je op de website van Museum Hof van Busleyden.