Vanaf nu ook audiogidsen bij Memoriaal Museum Passchendaele 1917

Museum Memoriaal Passchendaele 1917.

Vanaf deze maand kan je Memorial Museum Passchendaele 1917 met een gloednieuwe audiogids bezoeken. De audiogids loodst je het museum en biedt extra uitleg alles wat je ziet. Hiermee is het museum helemaal klaar voor het belangrijke herdenkingsjaar 2017, dat in het teken staat van de honderdste herdenking van de Slag bij Passendale.


Het Memorial Museum Passchendaele 1917 heeft zich tijdens het voorjaar klaargestoomd voor de honderdjarige herdenking van de Slag bij Passendale. Alle museumteksten werden herwerkt, herschreven en in een nieuw jasje gestopt. Daarnaast paste het museum de cinematografie aan van het museum, door nieuwe filmbeelden te integreren met dynamische animatiebeelden. 


Het museum dat sinds 2004 bestaat, had nood aan een upgrade. De nieuwe audiogidsen hebben als doel hedendaagse inzichten van museumpresentaties te integreren. Een professionele stemacteur begeleidt zo de bezoekers doorheen het museum met deskundige uitleg. De audiogids is beschikbaar in vier verschillende talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.  


Ledenvoordeel

Herita-leden bezoeken het Museum Memoriaal Passchendale 1917 met korting.


Nog geen lid van Herita? Meld je snel gratis aan.