Praktische richtlijnen voor de Herita ledenactiviteiten

Hoe inschrijven?

Je schrijft online in via het inschrijvingsformulier op de website.

Kort na het inschrijven ontvang je een mail als bevestiging van je inschrijving, met een betalingsopdracht.


Hoe betalen?

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het deelnamegeld. Vermeld bij je overschrijving steeds de bijhorende mededeling.

We verwachten jouw betaling binnen de 5 werkdagen vanaf je inschrijfdatum, anders krijgen eventueel wachtenden voorrang. Als je kort voor de startdatum van de activiteit inschrijft, betaal je onmiddellijk het deelnamegeld per overschrijving zodat je inschrijving bevestigd wordt.

Zolang bij een activiteit niet vermeld wordt dat ze volzet is, kan je hiervoor inschrijven.


Annulering door een deelnemer

Ben je verhinderd om te komen? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan Annelies Roose, via annelies.roose@herita.be.

Tot 10 werkdagen vóór aanvang van de activiteit wordt bij annulering € 5 administratiekosten per persoon in mindering gebracht. Bij activiteiten die minder dan € 5 kosten, krijg je bij annulering niets van dit bedrag terug.

Bij annulering binnen de 5 werkdagen vóór aanvang van de activiteit wordt het volledige deelnamegeld ingehouden.

Je komt niet naar de activiteit en je hebt niet geannuleerd, dan wordt eveneens het volledige deelnamegeld ingehouden.

Je kan jouw inschrijving aan een activiteit van Herita ook kosteloos doorgeven aan een vriend of familielid. Graag dan de naam van deze persoon/personen aan ons bezorgen.


Annulering door Herita

Bij te weinig inschrijvingen of in geval van overmacht kan Herita de activiteit afgelasten. We brengen de deelnemers zo snel mogelijk op de hoogte. Het deelnamegeld wordt volledig teruggestort.


Activiteit volzet?

Indien de activiteit als ‘volzet’ wordt aangeduid op de website, kan de deelnemer indien gewenst op de wachtlijst worden gezet. Contacteer dan Annelies Roose, via annelies.roose@herita.be. Je wordt verwittigd als er een plek vrijkomt.


Te laat op de activiteit?

We streven ernaar om onze activiteiten stipt op het afgesproken uur te laten starten. Zorg er dus voor dat je op het afgesproken uur aanwezig bent.

Ben je de dag zelf toch te laat? Vraag dan aan de onthaalbalie of er nog een mogelijkheid is om aan te sluiten bij de groep. Dit kunnen we echter niet garanderen en hangt steeds af van de mogelijkheden ter plaatse.


Foto's en video's

Het is mogelijk dat er tijdens een exclusieve activiteit foto- en/of videomateriaal wordt gemaakt door Herita. Dit materiaal kan worden gebruikt voor promotionele en/of informatieve doeleinden. 

Wil je niet in beeld gebracht worden? Laat het ons dan weten.