Exclusief

Hier vind je een overzicht van alle exclusieve activiteiten die we voor leden van Herita organiseren. 


Heb je nog vragen? Bekijk hier alle praktische richtlijnen voor Herita-ledenactiviteiten.


Nog geen lid van Herita? Meld je snel gratis aan.

Er zijn momenteel geen actuele ledenvoordelen in deze categorie. Hou onze website of nieuwsbrief in de gaten, want binnenkort organiseren we zeker wat nieuws.

Afgelopen ledenvoordelen

© Dave Geukens
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
26/11/2017
Het kasteel van Wissekerke was één van de eerste kastelen in ons land in neogotische stijl waarbij de vroegere Empire-elementen waren geïntegreerd. De voorname status van Philippe Vilain XIIII en Zoe De Feltz, aan ’t Keizerrijk van Napoleon vereisten een waardige leefomgeving naar de toen heersende stijl en smaak, zoals het Empire.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
30/11/2017
Opgepast! De inschrijvingen voor deze activiteit zijn volzet. Je kan plaatsen op de wachtlijst reserveren.
Brouwerij Roman - Oudenaarde
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
02/12/2017
Brouwerij Roman in Oudenaarde is de oudste familiebrouwerij van het land. De passie voor bier brouwen werd overgedragen van generatie op generatie sinds 1545. De huidige imposante gebouwen en binnenplaats dateren uit 1930.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
07/12/2017
In het West-Vlaamse Roeselare stichtte de familie Rodenbach in 1821 hun brouwerij. Het bier dankt zijn unieke kwaliteit en meesterlijk karakter aan de eikenhouten foeders waarin het rijpt. Pittig detail: de foederzalen waar het bier rijpt, zijn net zoals de oude brouwzaal, de voorgevel van de mouterij en de moutast beschermd erfgoed.
Abonneren op Exclusief