Exclusief

Hier vind je een overzicht van alle exclusieve activiteiten die we voor leden van Herita organiseren. 


Heb je nog vragen? Bekijk hier alle praktische richtlijnen voor Herita-ledenactiviteiten.


Nog geen lid van Herita? Meld je snel gratis aan.

Er zijn momenteel geen actuele ledenvoordelen in deze categorie. Hou onze website of nieuwsbrief in de gaten, want binnenkort organiseren we zeker wat nieuws.

Afgelopen ledenvoordelen

Brouwerij Roman - Oudenaarde
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
02/12/2017
Brouwerij Roman in Oudenaarde is de oudste familiebrouwerij van het land. De passie voor bier brouwen werd overgedragen van generatie op generatie sinds 1545. De huidige imposante gebouwen en binnenplaats dateren uit 1930.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
07/12/2017
In het West-Vlaamse Roeselare stichtte de familie Rodenbach in 1821 hun brouwerij. Het bier dankt zijn unieke kwaliteit en meesterlijk karakter aan de eikenhouten foeders waarin het rijpt. Pittig detail: de foederzalen waar het bier rijpt, zijn net zoals de oude brouwzaal, de voorgevel van de mouterij en de moutast beschermd erfgoed.
Huisje van Majutte.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
24/02/2018
Een professionele gids leidt je rond in het Belle Epoque Centrum. De toonbeelden van welvaart en opkomend kusttoerisme geven het startshot voor een verdere wandeling doorheen Blankenberge. Grillig smeedwerk, kleurige glas-in-lood ramen en mooie sculpturale elementen vormen de leidraad van de wandeling. Eindigen doen we in het cafétje van het Huisje van Majutte. Met een Blankenbergse Kokketeute in de hand gaan we de confrontatie aan met de kroostrijke gezinnen die er ooit woonden en met hun harde vissersleven.
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
25/02/2018
Vanaf het begin van de XXe eeuw ontstaat de behoefte om een nieuwe militaire verdedigingsgordel te bouwen ter bescherming van de stad Antwerpen en haar haven. In 1909 wordt gestart met de bouw van het Fort van Breendonk. Het fort wordt gebouwd in ongewapend beton als een fort van de tweede orde met aangehechte caponnières.
De Nottebohmzaal bij Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience © Ans Brys
Exclusief
Aanbod geldig tot: 
23/05/2018
Op woensdag 23 mei organiseren we een exclusieve rondleiding voor Herita-leden bij Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience. Tussen 17u en 20u geniet je een rondleiding achter de schermen van het prachtige monument. Afsluiten doen we in stijl met een receptie . Praktisch Waar? Hendrik Conscienceplein 4, 2000 Antwerpen Wanneer? Woensdag 23 mei, van 17u tot 20u Prijs? € 10 per persoon Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. Opgepast ! De inschrijvingen voor deze activiteit zijn volzet. Je kan plaatsen op de wachtlijst reserveren door een mailtje te sturen met je naam, je telefoonnummer ...
Abonneren op Exclusief