Acties & Wedstrijden

Op deze pagina vind je een overzicht van alle acties en wedstrijden waaraan je kan meedoen als lid van Herita.

Ben je nog geen lid? Meld je snel gratis aan.

Wedstrijdreglement

Kastelen en abdijen Brugse Ommeland
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
30/11/2017
Het Brugse Ommeland ademt geschiedenis. In de bossen verstoppen zich meer dan honderd kastelen en abdijen. In 2017 staat dit bijzondere erfgoed in de kijker. Nog tot eind november zijn er talloze activiteiten in kastelen en abdijen en hun mooie parken. Verwacht je aan fiets- en wandeltochten, culinaire events, activiteiten voor kinderen en unieke locaties die worden opengesteld…

Afgelopen ledenvoordelen

Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
30/09/2017
Win een duoticket voor het concert van Estbel . Estbel is de muzikale ontmoeting tussen de Estse Leana Vapper & de Vlaming Hartwin Dhoore (lid van Trio Dhoore). Iemand uit Estland dus, nog geïnspireerd door natuurbeleving, samen met een Vlaming, snakkend naar die betonstop. Een reis tussen (eiland) Saaremaa en Sint-Lievens-Houtemis, en een aangename kennismaking met muziek uit Estland.
© Karel Rondou
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
19/10/2017
Meer dan een museum! M springt in het oog met een mix van oude en hedendaagse kunst in het historisch centrum van Leuven.
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
19/10/2017
Op 9 oktober 1817 werd in Gent de universiteit plechtig geopend. Alles begon met 4 faculteiten, 16 professoren en 190 studenten. Ze huisden in leegstaande gebouwen zoals kloosters, abdijen en in het Burgerlijk Hospitaal van de Bijloke. Vandaag is de Universiteit Gent uitgegroeid tot een van de grootste universiteiten in het Nederlandse taalgebied met meer dan 40.000 studenten en 9.000 personeelsleden.
Acties & Wedstrijden
Aanbod geldig tot: 
19/10/2017
Ontdek de leukste tips voor het najaar in het Brugse Ommeland! Kasteel Tillegem zet de poorten open, in Oudenburg is er een expo over oude handschriften of breng een bezoekje aan een kasteel of abdij. Liever wat actiever? Maak een herfstwandeling langs kastelen of een rondrit met een Fiat 500, een Solex of een Vespa! Win een vesparitje! Met de Vespa cruisen door het Brugse Ommeland van abdij naar kasteel. Vesparoute.com ontwikkelde voor het themajaar Kastelen en abdijen een speciale route op gps. Je vertrekt vanuit het pittoreske Damme en ontdekt tal van statige kastelen en verborgen abdijen ...
Abonneren op Acties & Wedstrijden