Wat doen we voor jou?

Ben je zelf actief in de zorg voor, en ontsluiting van erfgoed? Als partner van Herita treed je toe tot het grootste netwerk voor onroerend erfgoed in Vlaanderen.
Je kan deelnemen aan specifieke infosessies, opleidingen en andere activiteiten. We brengen je in contact met gelijkgestemden, waarmee je je kennis en ervaring kan delen. Maar er is meer!
 

Netwerk Open Monumenten

Herita heeft een breed netwerk van monumenten, archeologische sites, landschappen en varend erfgoed in Vlaanderen, het Netwerk Open Monumenten. Via het Netwerk Open Monumenten brengen we het grote publiek en erfgoed dichter bij elkaar. 

Lees meer over het Netwerk Open Monumenten
 

Adviesverlening

Adviesverlening op maat? Dat kan! 

Erfgoedinterpretatie en publiekswerking

Monumenten, archeologische sites en landschappen vertellen heel wat over onze geschiedenis en cultuur. Met een kwalitatieve publiekswerking kunnen ze bovendien uitgroeien tot echte aantrekkingspolen voor het grote publiek. Zo ontdekken mensen het boeiende verhaal van jouw erfgoedparel(s). Maar hoe breng je jouw erfgoed tot bij de mensen?
Herita geeft je advies op maat en op basis van expertise en kennis uit binnen- en buitenland.

Ontdek wat we voor je kunnen doen

 

Erfgoedbeleving voor kinderen

Monumenten hebben heel wat te vertellen, ook aan kinderen. Een kwalitatief en aantrekkelijk aanbod op maat van de jongste bezoekers ontwikkelen, is niet altijd vanzelfsprekend.
Heb jij ook een prachtig monument, landschap of archeologische site waarvoor je een aanbod op maat van families of scholen wil uitwerken? Wil je samen met vrijwilligers, gidsen, buurtbewoners,… nadenken over de toekomst van jouw site? Heb je hulp nodig bij het concept voor een nieuw aanbod voor families of het onderwijs? Herita helpt je met advies op basis van ervaring en kennis.

Ontdek wat we voor je kunnen doen

 

Schrijf je in voor onze maandelijkse sectornieuwsbrief.

en

Volg Herita op Twitter